Benjamin Dolinar, mag. org. inf., 10/31/2021

KRPAN srebrna gazela Slovenije 2021

KRPAN je tradicija, top kvaliteta in moč. KRPAN je srebrna gazela Slovenije 2021.
Šmarje pri Jelšah, 27. oktober 2021 – Podjetje PIŠEK-Vitli KRPAN je postalo srebrna gazela Slovenije za leto 2021. Finalna prireditev je potekala v Narodni galeriji v Ljubljani. V družbi nadpovprečno uspešnih podjetij, prejemnikov regijskih gazel 2021, je KRPAN prejel srebrno priznanje poslovne odličnosti. Na zaključnem dogodku 20. izbora najboljših hitro rastočih podjetij v Sloveniji, ki ga organizira družba Dnevnik v sodelovanju z regijskimi zbornicami Gospodarske zbornice Slovenije, je bilo šest podjetij, ki so postala regijske gazele za leto 2021.
Močan lasten razvoj
Smo vodilni proizvajalec gozdarskih vitlov na svetu. Naš prodajni asortima obsega širok spekter gozdarske mehanizacije, ki je namenjena profesionalni kot tudi domači uporabi. Vsako leto tržišču ponudimo nove stroje in inovacije, ki nam omogočajo, da v branži gozdarske mehanizacije sledimo trendom in jih nemalokrat tudi narekujemo.   
Ponosni na preteklost in zazrti v prihodnost
Z vstopom v 45. leto delovanja KRPAN doživlja ekonomsko, razvojno in vsebinsko transformacijo. Še vedno bomo odlično sodelovali z lokalno skupnostjo in soustvarjali življenje v Šmarju pri Jelšah. Tu smo doma in tu se dobro počutimo. Ustanovitelj in lastnik podjetja PIŠEK-Vitli KRPAN Franc Pišek večkrat poudari: »Zavedam se, da brez dobrih sodelavcev ne bi bili tako uspešni. Jaz ne hodim delat v podjetje KRPAN. Vsak dan pridem v družino KRPAN.«  
Zlata gazela je postalo podjetje EKWB iz Komende, bronasta pa gorenjsko podjetje Marmor Hotavlje.

Foto Luka Cjuha za Dnevnik

view counter