Nina Levičnik, 05/15/2014

Sezona velikega formata

Včerajšnje srečanje s predstavniki medije, ki je bilo ob 12. Uri, v Zelenem salonu GH Union, v Ljubljani, je bilo posvečeno tako predstavitvi Sezone velikega formata, kakor tudi četrtkovemu Salonu penečih vin. Prisotne predstavnike medijev so nagovorili: Rado Stojanovič, direktor prireditev Sezone velikega formata in Nika Kurent, predstavnica GH Union.

Letošnje leto namreč prinaša večje število prireditev ter vam nudi več možnosti za predstavitev, večje prodajne priložnosti in več eno-gastronomskih užitkov v Ljubljani, Mestu vina. Poleg že uveljavljenih in vsem dobro poznanih dveh izvedb Ljubljanskih vinskih poti - Poletnih vinskih razvajanj in Martinovanja v Ljubljani ter obeh festivalov - Slovenskega festivala vin in Festivala kulinarike, pripravljamo še pet novih oziroma dodatnih prireditev. To so: Salon penečih vin, Ljubljanska vinska pot predstavlja slovenske vinorodne dežele (tri prireditve posvečene vsakokrat eni vinorodni deželi - Primorski, Podravju in Posavju) ter dodatno sobota posvečena Martinovanju v Ljubljani.

Otvoritveni dogodek Sezone velikega formata
SALON PENEČIH VIN

Sezono velikega formata otvarjamo s premiernim SALONOM PENEČIH VIN, ki bo v četrtek, 15. maja, med 16. in 24. uro, potekal v Grand hotelu Union, v Ljubljani. Ideja Salona penečih vin je povezati pridelovalce, trgovce in distributerje domačih in tujih penečih vin, ki so prisotna na slovenskem tržišču, ter jih predstaviti na ekskluzivnem dogodku skrbno izbranim ciljnim javnostim. Premierni Salon penečih vin, ki bo v Veliki Unionski dvorani, bomo nadgradili z gala nadaljevanjem in zaključkom ...

view counter