Obvestilo, 07/01/2014

Brezskrbno pošiljajte bližnjim pozdrave iz Evrope!

Končno se bližajo dopusti in priložnosti za nepozabna doživetja v tujini. Se tudi vi med potovanjem po Evropi vedno bojite, da vas bo po vrnitvi domov pričakal visok račun za mobilni telefon?

 

Z Debitelovo novo storitvijo LP iz EU se izognite tej skrbi in pošiljajte bližnjim pozdrave iz Evrope preprosto, ugodno in brezskrbno! Storitev LP iz EU vam prinaša 200 ali 500 zakupljenih minut, sporočil in prenosa podatkov, ki jih lahko porabite popolnoma po svoje. Vklopite si jo in uživajte v komunikaciji iz evropskih držav že od 9,90 €.

 

Ugodno dostopajte do interneta tudi na Hrvaškem.

Veliko vas bo dopust preživelo na Hrvaškem. Da bi lahko brez skrbi zaradi višine mesečnega računa dostopali do mobilnega interneta tudi pri naši južni sosedi, je Debitel predstavil storitev HT Internet. Storitev vključuje 1 GB prenosa  pri polni hitrosti za le 10,98 evrov, brezplačen pa je tudi prenos čez to mejo, vendar ob zmanjšani hitrosti. Sproščeno brskajte po spletu, pošiljajte fotografije in pregledujte družbena omrežja.

 

Več o storitvah LP iz EU in HT Internet si lahko preberete na www.debitel.si ali na 041 400 100, kjer vam bomo z veseljem pomagali do brezskrbnega poletja.

view counter